Промоция!

Кора странична дясна за VOLKSWAGEN BEETLE 1998-2005

20.00 лв. 16.00 лв.

Кора под двигателя за VOLKSWAGEN BEETLE e изработена от висококачествени полимерни материали. Автокората е устойчива на външни влияния, удари, висока температура и износване.
Допълнителна информация:
Марка:VOLKSWAGEN
Модел:BEETLE
Година:1998-2005
Двигател:Бензин/Дизел
Място:Под двигател

Категория:

Описание

Кора странична дясна за VOLKSWAGEN BEETLE 1998-2005
Кора странична дясна за VOLKSWAGEN BEETLE 1998-2005  предпазва двигателя от вредното влияние на външната среда.Предотвратява съприкосновението на двигателя с кал,вода и твърди предмети,като по този начин спомага за поддръжката на мотора в чист и изряден вид.  Също така спомага за по-бързото достигане на оптимална работна температура,по-добра работа на двигателя и увеличава аеродинамичните свойства на автомобила. Корите под двигателя, които предлагаме са разработени съгласно всички стандарти за качество на материалите и производството. Произведени от висококачествена двукомпонентна армирана пластмаса (ABS + PVC), осигуряваща необходимата пластичност и топлоустойчивост необходима на предпазната кора за дълъг и надежден живот.
Допълнителна информация :
Автокорите , които предлагаме са точно копие на оригиналните и са изработени съобразно всички стандарти за високо качество.
Монтаж :
Кората се прикрепя към шасито на автомобила посредством специално пригодени за целта крепежни елементи.
0

Your Cart