Шест уникални джаджи предназначени за автомобил

ОТ EMPOWER

24.05.2014 00:10

Когато става въпрос за превръщането на един нов автомобил в привлекателна оферта за автомобилни ентусиасти, можете да сте сигурни, че основната част от офертата се пада на   иновативни технологични джаджи.

 

Разбира се, не всички автомобилни джаджи имат еднакъв смисъл за всеки отделен потребител, тъй като има и някои доста безполезни приспособления. С разнообразието от технологични устройства, като например, смартфони и прилежащите към тях цифрови приложения, потребителите могат лесно да търсят модели и дизайни, които са най-подходящи за техните лични интереси и стил.

 

Ако сте фен на технологиите и обичате да сте в крак с последните технологични новости когато сте зад волана на любимата си кола, трябва да разгледате предложенията на Engadget. Може да се окаже, че сред тези джаджи е онова, което ви трябва.

 

 

1. Road Shower

С Road Shower можете да вземете освежаващ душ по време на дълго пътуване през лятото. Контейнерът побира 5 литра вода, която се затопля от слънчевата светлина. За целта джаджата се поставя на покрива на автомобила.

 

roadshower_400

 

2. CG Lock

CG-Lock лесно се прикрепя към колана на вашия автомобил и подобрява комфорта, стабилността и безопасността на шофьора и пътниците.

 

6____-2_400

 

3. Джаджа забраняваща текстовите съобщения за шофьора

Това е система, която не позволява на шофьора да изпраща текстови съобщения, да има достъп до електронната си поща и да сърфира в Мрежата, докато колата се движи. Джаджата се поставя в OBD- II порта на автомобила и се свързва чрез Bluetooth с безплатно приложение от телефона на водача.

 

6____-3_400

 

4. Зарядно устройство

Как ви звучи зарядно устройство итегрирано в колана на автомобила ви? Тази идея принадлежи на екипа на Yanko Design и определено има огромен интерес към нея.

 

6____-4_400

 

5.  Автоматичен смарт асистент

Този интелигентен асистент за шофьори се свързва с iPhone и колата и ви позволява да правите малки промени в шофьорските си навици и ви дава възможност да пестите пари от гориво.

 

6____-5_400

 

6. LED светлини

Искало ли ви се е някога да кажете нещо на този в автомобила зад вас? Ако често ви се случва, имате нужда от тези LED светлини, благодарение на които можете да покажете не само емоциите си, но дори и да изписвате думи за шофьора в колата зад вас.

 

About ТК

0

Your Cart